Nibe Idræts- & KulturCenter

Nibe Idræts- og KulturCenter er skønt beliggende i et fritidsområde omgivet af sportsbaner. Her tilbydes overnatningsmuligheder med bad og toilet, samt afvikling af konferencer og sportsarrangementer.

NIKC huser dagligt lokale klubber og foreninger i Nibe, men det er ikke kun det huset kan bruges til. Der er mange muligheder for at benytte sig af det moderne kulturhus. 

Overnatningsmuligheder

Centeret indeholder 48 overnatningspladser, fordelt på 8 værelser med bad og toilet på gangen. Der er 4-sengsværelser med mulighed for 2 ekstra opredninger på dobbeltsovesofa i hvert værelse. Derudover er mulighed for at bestille morgensmadsbuffet hos Nibe Idræts-og Kulturcenter.

Motionsmuligheder

Der er ligeledes motions- og behandlingsafdeling samt 2 fuldt udbyggede haller med moderne bad-og omklædningsfaciliteter. I forlængelse af centeret, ligger Nibe Fysioterapi og Fitness, som også er et besøg værd. 

Konferencer, Møder, Kursus og Sportsarrangementer

Her kan der også afholdes sportsarrangementer, møder, kurser og konferencer samt fester. Der er moderne møde-og konferencefaciliteter med alt i av-udstyr. Ved større sportsstævner har centeret godkendelse til overnatninger på madrasser i gymnastiksalene. Nibe Idræts-og Kulturcenter tilbyder at levere mad og drikkevarer til arrangementerne.

Læs mere om Nibe Idræts- og KulturCenter nær Aalborg…

Del denne side

Opdateret af:

VisitAalborg info@visitaalborg.com
 

Kontakt

Adresse

Hobrovej 36
9240 Nibe

Telefon

+45 41 60 18 84

Fakta

  • Kapacitet

    • Kapacitet: Senge (48)

Transport

Se geokoordinater

Longitude : 9.6454699999
Latitude : 56.978078