Solopgang over Aalborg Fjordland

Nyd naturen i Aalborg Fjordland

Naturen i Aalborg Fjordland er storslået og varieret. Her er grønne skove, smukt hedelandskab og selvfølgelig Limfjorden, som løber gennem området. 

Kajak i Aalborg Fjordland

Aalborg Fjordland set fra kajakken

Aalborg Fjordland byder på meget fine muligheder for kajaksejlads.

På opdagelse i Aalborg Fjordland

Naturperler i Aalborg Fjordland

Aalborg Fjordland har mange naturperler, så hvis du er naturelsker er her mange gode muligheder for skønne naturoplevelser og gode gåture...

Cykeltur i Aalborg Fjordland

Aktiv ferie i fjordlandet

Skal din ferie være aktiv, skorter det ikke på mulighederne i Aalborg Fjordland. Her finder du gode fiskevande, fantastiske golfbaner, smukke cykelruter og mange andre sjove aktiviteter.

Golfspillere

Golfoplevelser i Nordjylland

Aalborg, Aalborg Kyst og Aalborg Fjordland byder på et væld af gode golfoplevelser. Spil for eksempel 18 huller ved Hals Golf Klub, som ligger lige ud til Kattegat eller ved Aalborg Golf Klub med sit let kuperede terræn med søer og skov.

På fisketur i Aalborg Fjordland

På fisketur i Aalborg Fjordland

Mulighederne for at lande en god fisk eller to er gode, når du besøger Aalborg Fjordland. Området har flere gode fiskesøer og åer, og med fjorden lige om hjørnet, er du aldrig langt fra et godt fiskested. 

Cykeltur i Aalborg Fjordland

På cykel i fjordlandet

Tag en tur på en af de smukke cykelruter og nyd landskabet.

Nibe lystbådehavn

Gå en tur på Nibe Lystbådehavn

Nibe Lystbådehavn oser af maritim stemning. Her kan du opleve sejlerliv, nyde dejlig mad og kolde fadøl og få en dejlig dukkert i fjordbadet.