Aktiv ferie i Aalborg Fjordland

Skal din ferie være aktiv, skorter det ikke på mulighederne i Aalborg Fjordland. Her finder du gode fiskevande, fantastiske golfbaner, smukke cykelruter og mange andre sjove aktiviteter.

Fjordens vand er rent og der kan bades - tag en dukkert i Nibe Fjordbad eller fra Nibe Strand. Og i frisk vind kan du windsurfe i de store lavvandede områder, specielt ved Nibe og Trend.

Til vands og til lands

Med en placering lige ved Limfjorden, er Aalborg Fjordland en oplagt base for aktiviteter på vandet. Bevæger du dig ind i landet er der også fantastiske muligheder for at cykle og vandre. 

På fisketur i Aalborg Fjordland

På fisketur i Aalborg Fjordland

Mulighederne for at lande en god fisk eller to er gode, når du besøger Aalborg Fjordland. Området har flere gode fiskesøer og åer, og med fjorden lige om hjørnet, er du aldrig langt fra et godt fiskested. 

Kajak i Aalborg Fjordland

Aalborg Fjordland set fra kajakken

Aalborg Fjordland byder på meget fine muligheder for kajaksejlads.

Cykeltur i Aalborg Fjordland

På cykel i fjordlandet

Tag en tur på en af de smukke cykelruter og nyd landskabet.

Golf i fjordlandet

Aalborg Fjordlandet byder på flere store golfoplevelser med to meget fine golfbaner og den storslåede natur som ramme.

Sebber Kloster Golf Klub ligger i et enestående naturområde og er anlagt i et kuperet terræn. Fra banen er der en enestående udsigt over Halkær Bredning ved Limfjorden og grønne skovarealer.

Djørup Golfbane er en Pay & Play bane, der er åben for alle. Her kan du udfordre dig selv og prøve kræfter med "Danmarks sværeste par 3 bane, der aldrig er spillet i par".

Golf i Aalborg Fjordland

Sebber Kloster Golf Klub

Sebber Kloster Golf Klub ligger i det enestående naturområde ved Sebbersund. Golfbanen er anlagt i et kuperet terræn vest for Sebber Kloster Kirke. Fra banen er der en enestående udsigt over Halkær Bredning ved Limfjorden og grønne skovarealer.

Golfspillere

Golfoplevelser i Nordjylland

Aalborg, Aalborg Kyst og Aalborg Fjordland byder på et væld af gode golfoplevelser. Spil for eksempel 18 huller ved Hals Golf Klub, som ligger lige ud til Kattegat eller ved Aalborg Golf Klub med sit let kuperede terræn med søer og skov.

Djørup Golfbane

Djørup Golfbane

Flot golfbane beliggende i åbent kuperet terræn med sø og skov, og med udsigt over Limfjorden.