På fisketur i Aalborg Fjordland

Holder du af at fiske, skorter det ikke på mulighederne for en fantastisk oplevelse i Aalborg Fjordland.

Frem med fiskestangen

Aalborg Fjordland byder på mange gode steder at fiske, både i fjorden, åer og put & take søer som Himmerlands Fiskepark. Før du hiver fiskestangen frem er det dog nødvendigt at have papirene i orden. Er du mellem 18 og 65 år, skal du indløse fisketegn, inden du drager ud i naturen med fiskestangen. Det gælder også de frie fiskepladser. 

Køb fisketegn og læs mere om reglerne på NaturErhvervstyrelsens hjemmeside

Fang havørred og hornfisk fra stranden

Du kan vadefiske efter bl.a. havørred og hornfisk rigtig mange steder langs Limfjorden. Særligt ved Sebbersund, Klitgårdsfiskerleje og Nørholm er der gode fangstmuligheder. Det er gratis at fiske fra kysten, du skal blot indløse fisketegn.

Find de gode fiskepladser på lystfiskeri.dk og læs mere om mulighederne på Nibe Campings hjemmeside.

Fri fiskeplads i Halkær å

Ved Halkær Mølle Naturcenter finder du en 1,4 km lang fiskesti, hvor der er frit fiskeri i Halkær å. Her kan du fiske efter bl.a. bækørred og havørred.
I den sydligste ende af stien, finder du desuden en handicapvenlig fiskeplads, hvor det er let at parkere og komme til åen, hvis du er gangbesværet – eller måske har små børn med.
Læs mere om fiskepladsen, og se kort over strækningen
Læs mere om frit fiskeri i Aalborg Kommune

Du kan finde mere inspiration til din fisketur i Aalborg Fjordland i guiden Lystfiskeri i Limfjorden - En guide til havørredfiskeri

Del denne side

Himmerlands Fiskepark

Himmerlands Fiskepark

I Himmerlands Fiskepark & Camping kan du fange fisk i naturskønne omgivelser året rundt. Du kan også leje din helt egen private sø for en dag.

Læs mere om Himmerlands Fiskepark

Sønderup å

Sønderup Å i Aalborg Fjordland

Du kan købe dagskort til at fiske på strækningen af Sønderup å, lige før den løber sammen med Halkær å. Dagskortet købes hos Sparkøbmanden i Vegger på adressen Aagade 32, 9240 Nibe.

St. Restrup Fiskesø

Fisker i vandet

St. Restrup fiskesø er en hyggelig put-and-take sø, som ligger omgivet af en park. Søen er for nylig blevet oprenset og omgivelserne renoveret.

Læs mere om St. Restrup Fiskesø...

Navn Sø

Fiskeri i Aalborg Fjordland

Ved Navn Sø finder man et godt fiskested, badesø og et spændende naturområde omkring, som er en gåtur værd. Søen har sandbund, lav dybde og klart vand.

Læs mere om Navn Sø...

Cykeltur i Aalborg Fjordland

Aktiv ferie i fjordlandet

Skal din ferie være aktiv, skorter det ikke på mulighederne i Aalborg Fjordland. Her finder du gode fiskevande, fantastiske golfbaner, smukke cykelruter og mange andre sjove aktiviteter.