Guidede ture i Nibe

Tag med en guide på byvandring i Nibe med guide og hør de spændende historier om byen og dens gamle huse...

Guidede ture - året rundt

I Nibe kan du opleve et købstadsmiljø med smalle gader, flotte døre og små huse, som bedst opleves ved en spadseretur. En bevaringsplan for byen har sikret det gamle bybillede. Byhistoriefortæller, Willy Kær kan guide dig rundt i Nibes gamle bydel.

Skræddersyede guidede ture

Er du med familien, dit firma, forening eller andre på tur til Nibe, har I lyst til en rundvisning i de gamle gader i Nibe eller en tur indenfor i Nibe Kirke for at se de flotte kalkmalerier og det utraditionelle kirkeskib, så ring og hør nærmere:

Byhistoriefortæller Willy Kær Tlf. +45 30 69 94 58

Guidede ture om sommeren

Byvandring: Kunst, kultur & historie
Hvad med f.eks. at opleve turen Kunst- kultur og Historie, hvor du kan høre nærmere om bl.a. Nibe Apotek fra 1811, om Nibe Kino, som er en af Danmarks ældste fungerende biografer, eller historier om Det sekskantede hus og Guldgåsen.

Byvandring: Nibe Kirke
Du kunne også vælge turen, som omhandler Nibe Kirke og hermed høre mere om Den hellige Christofferus, Sct. Jørgen og Dragen. Der vil være en gåtur omkring kirken, hvor der fortælles om tårnet, Ernst von Schimmelmann, stormklokken og om da kirken var ved at styrte sammen.

Bustur: Nibe & Omegn
Eller hvad med en Bustur i Nibes omegn? Her kan du bl.a. opleve historien om Nibe Havns opståen i 1864 og om Fjordkonen, Koldsminde, Nibe Privatbane, Klosterholmen og om færgefarten fra den ene side af bredningen til den anden.

Del denne side

Nibe Kirke

Nibe Kirke

Nibe Kirke er ofte et mål for de guidede ture i Nibe - kirken rummer flotte kalkmalerier, som hver især fortæller deres historie...

Det sker...

Denne sommers guidede ture finder du på Det sker i Aalborg Fjordland

Sebbersund Vikingeby ved Nibe

På opdagelse i fjordlandets historie

Nibe og fjordlandet byder på spændende seværdigheder - lige fra en vikingeby til smukke kirker...