Nibe Festival, som også kaldes Den Lille Fede, afvikles i Skalskoven i Nibe, et af landets smukkeste festivalområder. Festivalen som også kaldes Den lille Fede byder i år på mere end 100 koncerter på 5 scener.

Naturen i fjordlandet er skøn om sommeren. Tag familien med på opdagelse og I er sikre på dejlige naturoplevelser sammen.

Købstadscharme med gamle huse, snoede gader, brostensbelagt torv og maritim stemning i lystbådehaven. Alt sammen kan du opleve i den gamle del af Nibe.

Naturen i Aalborg Fjordland er storslået og varieret. Her er grønne skove, smukt hedelandskab og selvfølgelig Limfjorden, som løber gennem området. 

Mulighederne for at lande en god fisk eller to er gode, når du besøger Aalborg Fjordland. Området har flere gode fiskesøer og åer, og med fjorden lige om hjørnet, er du aldrig langt fra et godt fiskested. 

Skal din ferie være aktiv, skorter det ikke på mulighederne i Aalborg Fjordland. Her finder du gode fiskevande, fantastiske golfbaner, smukke cykelruter og mange andre sjove aktiviteter.

Find inspiration til gode gastronomiske oplevelser i Nibe...

På visitaalborg.dk får du inspiration til gode oplevelser i Aalborg - Nordjyllands hovedstad.

Tag på skattejagt med geocaching og oplev Aalborg Fjordland på en ny og spændende måde.

InfoCenter Nibe

 

Nibe Camping Sølyst

Løgstørvej 2
9240 Nibe
Tel. +45 9835 1062
nibe@visitaalborg.com

 

Åbent: 

15/04-30/09 
Mandag-søndag 09:00-21:00


Guide for Aalborg Fjordland 2016