I Nibe og fjordlandet omkring er der seværdigheder for enhver historieinteresseret - lige fra en spændende vikingeby til gamle kalkgrave...

I efteråret forandrer skoven og landet sig med de smukkeste farver. Det regner lidt mere, det bliver lidt koldere, men gråvejret kan hurtigt forsvinde fra dine tanker, hvis du nyder en en hyggelig og aktiv dag i smuk natur fyldt med dejlige oplevelser.

Købstadscharme med gamle huse, snoede gader, brostensbelagt torv og maritim stemning i lystbådehaven. Alt sammen kan du opleve i den gamle del af Nibe.

Skal din ferie være aktiv, skorter det ikke på mulighederne i Aalborg Fjordland. Her finder du gode fiskevande, fantastiske golfbaner, smukke cykelruter og mange andre sjove aktiviteter.

Mulighederne for at lande en god fisk eller to er gode, når du besøger Aalborg Fjordland. Området har flere gode fiskesøer og åer, og med fjorden lige om hjørnet, er du aldrig langt fra et godt fiskested. 

Aalborg Fjordland har mange naturperler, så hvis du er naturelsker er her mange gode muligheder for skønne naturoplevelser og gode gåture...

Find inspiration til gode gastronomiske oplevelser i Nibe...

På visitaalborg.dk får du inspiration til gode oplevelser i Aalborg - Nordjyllands hovedstad.

Tag på skattejagt med geocaching og oplev Aalborg Fjordland på en ny og spændende måde.

InfoCenter Nibe

 

Nibe Camping Sølyst

Løgstørvej 2
9240 Nibe
Tel. +45 9835 1062
nibe@visitaalborg.com

 

Åbent: 

15/04-30/09 
Mandag-søndag 09:00-21:00


Guide for Aalborg Fjordland 2016